نان قندی

 

 

نان قندی را همه‌ی مردم ایران می‌شناسند. بسیار خوشمزه و دوست‌داشتنی که اغلب در کنار چای داغ میل می‌شود. نان قندی استان قزوین، از دیگر شیرینی‌های سنتی این استان به شمار می‌آید که همراه با دیگر شیرینی‌های محلی، در اواخر اسفندماه، توسط خانم‌های کدبانوی قزوینی تهیه می‌شود. این شیرینی با استفاده از آرد صرفه، پودر شکر، روغن جامد، پودر هل، بکینگ پودر و خشخاش طبخ می‌شود. این نان از عطری فوق‌العاده برخوردار است که هوش از سر هر انسانی خواهد برد. البته مردم استان قزوین به نوع خشک‌شده‌ی این نان خوشمزه، قاق (خشک) می‌گویند.