قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
1. ابتدا کمی روغن درون ظروف میریزیم. گوشت را همراه پیاز نگینی شده زردچوبه خوب تفت میدهیم سپس لپه را اضافه میکنیم تفت میدهیم.
2. در آخر رب را اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس آب را اضافه کرده حرارت را ملایم میکنیم تا بپزد و در اواخر پخت لیمو عمانی را که خیس کردهایم اضافه میکنیم.
3. پیاز داغ و پودر تخم گشنیز و زعفران الیت را همراه نمک اضافه میکنیم. کمی که جوشید حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم البته سیبزمینی را هم همراه با لیمو اضافه میکنیم تا بپزد. این دم کباب مانند آبگوشت آبدار است.
4. سپس در ظرف میکنیم و کمی دارچین روی آن میپاشیم.
* چون زعفران الیت دارای نمک است بهتر است از نمک استفاده نکنید.
مواد لازم
گوشت قیمه 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
لپه 150 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوري
سیبزمینی 2 عدد
دارچین 1 قاشق چايخوري
لیمو عمانی 4 تا 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ 3 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنیز 2 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده الیت 2 قاشق غذاخوري