نان چایی
نان چایی بعد از باقلوا، از پرطرفدارترین شیرینیهایی است که در استان قزوین تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. خمیر این شیرینی بسیار نرم و لطیف بوده و در دو نوع کرهای و معمولی تهیه میشود. نوع کرهای آنرا باید پس از تهیه، مصرف کرد تا بیات یا خشک نشود. مردم استان قزوین برای تهیهی این خوراکی محبوب از آرد، کره، تخممرغ، خاک قند، کنجد، زعفران، روغن، پودر هل، ماست و جوش شیرین استفاده میکنند. توصیه میکنیم اگر به استان قزوین سفری داشتید، حتما این شیرینی خوشمزه را تهیه و میل کنید.